S prodajo in montažo klimatskih sistemov in toplotnih crpalk smo v BIBO Inženiring d.o.o. v zadnjem desetletju ustvarili na stotine pozitivnih klim v domovih in poslovnih prostorih širom Slovenije. Naše strokovno osebje vsem kupcem zagotavlja celovito storitev in vrhunsko uporabniško izkušnjo – svetovanje, montažo in servis naših naprav. Z letom 2015 smo s sorodnimi podjetji v regiji skupno nastopili na trgu profesionalnih sistemov HVAC.

Naši predanosti kakovosti zaupajo številne globalne blagovne znamke; LG, Sinclair, Mitsubishi, … Uporaba inverterskih sistemov, modularna izvedba sistemov in specializirani filtrirni sistemi nam omogocajo, da lahko za vas optimalno uredimo ohlajanje ali ogrevanja zraka in vode v vašem domu.

Z vlaganjem v izobraževanje naših sodelavcev in podizvajalcev obstojecim in bodocim kupcem zagotavljamo najaktualnejše informacije in znanje. Širok razpon proizvajalcev, za katere uvažamo in montiramo razlicne sisteme, nam omogoca najti najboljšo rešitev za vaš prostor. BIBO gradi svojo prihodnost z zadovoljstvom naših strank, zato naše delovanje temelji na vzpostavljanju in zagotavljanju dolgorocnih odnosov z našimi poslovnimi partnerji in koncnimi kupci.