Opozorilo Ta stran uporablja piškotke. Če jih ne dovolite, stran morda ne bo delovala pravilno. Ali jih želite omogočiti? - Pogoji poslovanja OK

Politika zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov

V podjetju Bibo d.o.o. zagotavljamo, da bomo vse vaše osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007 in GDPR).

 

Katere podatke zbiramo

Ko se prijavite na e-novice na spletni strani www.bibo.si/trgovina ali izpolnete kontaktni obrazec, lahko v sistem vnesete svoje ime, naslov, e-poštni naslov in telefon, torej podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo. 

Podjetje Bibo d.o.o. lahko v anonimizirani obliki zbira tudi piškotke/podatke, ki jih uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije (remarketing), o katerih si lahko preberete več v Politiki zasebosti.

 

Namen zbiranja podatkov

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.bibo.si/trgovina je poslovne oz. informativne narave kar pomeni, da v primeru, ko izpolnete kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z nadaljnjo komunikacijo vaše osebne podatke hranimo v naši bazi. Bibo d.o.o. v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja.

 

V primeru prijave na naše e-novice nam s tem dovolite, da prejemate e-poštna sporočila (e-novičke). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR, z namenom personalizacije vaše uporabniške izkušnje in vam posredujemo vsebine vašega povpraševanja,  da izboljšamo izkušnjo na naši spletni strani ter da lahko stopimo v stik z vami.

 

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki bodo shranjeni in uporabljeni le toliko časa, dokler bo to nujno za dosego namena, zaradi katerega so bili poslani. Po izpolnitvi namena obdelave vaše osebne podatke izbrišemo. Zahtevate pa lahko tudi, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati takoj po namenu obdelave. V tem primeru bomo v osmih dneh od oddanega zahtevka izbrisali vse vaše osebne podatke.

 

Varovanje vaših podatkov

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm ipd.

 

Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali, saj to ni naš namen.

 

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo občutljivih osebnih podatkov (npr. številke kreditnih kartic ali drugih podatkov), ki bi lahko bili zlorabljeni na spletu. Spletna stran www.bibo.si/trgovina gostuje na varnem spletnem strežniku.

 

Pridobljene osebne podatke uporabljamo samo in izključno za zgoraj opisane namene, jih ne tržimo in ne posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za Bibo d.o.o.. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

 

Pravna obvestila

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnem portalu www.bibo.si/trgovina, so last podjetja Bibo d.o.o. in dobaviteljev in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Bibo d.o.o. oziroma dobaviteljev.

 

Odgovornost

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, objavljenih na spletnem mestu www.bibo.si, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Vse strani in vsebina na spletni strani je informativna in spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Podjetje Bibo d.o.o. ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Bibo d.o.o. ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj Bibo d.o.o. spletnega mesta in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.

 

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino strani Bibo d.o.o. spletnega mesta. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v družbi Bibo d.o.o. nam lahko pišete na info@bibo.si