Opozorilo Ta stran uporablja piškotke. Če jih ne dovolite, stran morda ne bo delovala pravilno. Ali jih želite omogočiti? - Pogoji poslovanja OK
Popust 30%

LG ogrevalna toplotna črpalka HU051MR. U44 / HN0916M.NK4, 5.5 kW

Priporočena cena z DDV: 5,260.64 
3,682.45 
Prihranite: 1,578.19 € (30%)
Na zalogi
+

Kaj je LG THERMA V? THERMA V je najnovejša toplotna črpalka zrak-voda proizvajalca LG, ki je zasnovana posebej za stanovanjske novogradnje in prenove le-teh s pomočjo napredne LG energetsko varčne tehnologije za ogrevanje. Toplotno črpalko THERMA V je mogoče uporabiti v različnih rešitvah za ogrevanje; od talnega ogrevanja do oskrbe s toplo sanitarno vodo z več viri toplote.

Energetsko učinkovita uporaba: Toplotna črpalka THERMA V s pomočjo inverterske tehnologije LG nudi najboljšo rešitev za ogrevanje doma in oskrbo s toplo sanitarno vodo. Je 4x bolj učinkovita od sistema z bojlerjem tako, da energijo absorbira iz okolice.

Optimalna uporaba: Napredni izborni program omogoča projektantom izbiro optimalnega modela toplotne črpalke THERMA V na podlagi lokacije in vplivov okolice.

Zanesljiva uporaba: Ogrevanje je mogoče tudi pri zunanjih temperaturah do 25°C; voda na izstopu pa lahko doseže maksimalno temperaturo 80°C.

Zakaj LG THERMA V? Toplotna črpalka LG Therma V je zasnovana tako, da z uporabo naprednih tehnologij ustvarja edinstvene koristi za uporabnika kot so prihranki energije, udobje, enostavno krmiljenje in storitve. Inverterska tehnologija proizvajalca LG nudi izjemno energetsko učinkovitost z optimalno izbranimi sestavnimi deli kot so črpalka za vodo, izmenjevalec toplote in elektromotor ventilatorja. Še več, tehnologija za krmiljenje tlaka nudi stabilno kapaciteto ogrevanja pri nizkih temperaturah in brez težav dosega želeno učinkovitost. Poleg tega diferencirana struktura »vse v enem«, epoxy prevleka zlate barve (Gold Fin TM) in funkcije, ki so prirejene uporabniku, poudarjajo tako profesionalni ugled kot tudi zadovoljstvo končnih uporabnikov pri uporabi celotne palete proizvajalca LG s kapacitetami ogrevanja od 3 kW do 16 kW.

Sistem je opremljen z novim daljinskim upravljalcem. Prav tako je v toplotni črpalki vgrajen senzor za merjenje pretoka - ta vam omogoča prikaz dejanskega pretoka na zaslonu daljinskega upravljalca (meritev traja le 1 sekundo).


Cena vsebuje 22% davek. V ceni ni vključena montaža.


Napajanje: 220-240V / 1Ph / 50 Hz
Območje delovanja -20 °C do +48°C
Grelna moč: 5 kW
R32,temp. vode do 48°C

Opcija wi-fi vmesnik